Ne-am început activitatea în 2013, alături de echipele de profesori și elevi care se antrenau pentru Olimpiadele Internaționale de matematică, fizică și informatică. În prezent, Programul Hai la Olimpiadă! susține o rețea de 36 de centre de pregătire pentru performanță care antrenează peste 5000 de copii din toată țara.
În anul 2014 am lansat programul 140 de bătăi pe minut prin care urmărim să integrăm practica sportivă în procesul educațional.
Nouă ne pasă a fost inițial (2013 – 2016) un concept umbrelă pentru o serie de acțiuni care nu vizau performanța în educație. În 2016 devine un program cu o metodă de intervenție standardizată care adresează problema abandonului școlar în mediul rural. Deși la vremea respectivă nu se discuta specific despre problemele elevilor din rural, o serie de investigații ne-au arătat că, în medie, 1 din 3 copii din școlile rurale fie nu termină clasa a VIII-a, fie nu promovează examenul de evaluare națională. În cadrul Nouă ne pasă sunt implementante în prezent 100 de centre after-school care se ocupă de 3.288 de elevi din comunități defavorizate.
Cu dorința de a susține și alte proiecte pentru educație, în anul 2021 am inițiat programul de Granturi Nouă ne pasă. Sprijinim în special inițiativele locale (reprezentanți ai școlilor sau asociații mici) care pot face o diferență în comunitățile lor. Până la începutul lui 2024, am oferit 43 astfel de granturi, pentru 8248 de beneficiari.
Tot în 2021 am lansat și Școala de programare pentru susținerea copiilor pasionați de tehnologie din localitățile mici ale țării. Am plecat de la ipoteza că în orașele mici există elevi care doresc să se apropie de domeniul programării și nu au această posibilitate. Cei doi ani școlari în care am pilotat programul ne-au arătat, însă, că interesul pentru astfel de cursuri este foarte mic.